Kategorier
Nyhet

Sångare sökes inför 2021

Ymna söker nya sångare till ensemblen inför det nya året som är fullt av spännande projekt!

Körens behov handlar om att finna sångare som vill ingå i vår musikaliska och sociala gemenskap.

Under året kommer vi bland annat att jobba vidare med materialet till projektet Väverskorna, som lyfter fram folkmusik efter kvinnliga traditionsbärare i Tygriket, i arrangemang av Johanna Thür. Projektet sker i samarbete med riksspelmännen Jenny Gustafsson, fiol och Emma Johansson, sång, och är tänkt att landa i ett antal konserter i maj, juni och september.

Vi behöver även bli fler sångare inför Ymnas deltagande i föreställningarna av Idlaflickorna på Göteborgs Stadsteater vintern 2021/2022, där vi startar instudering av nya kompositioner i mars och har ett intensifierat arbete under maj samt från och med oktober och framåt. Nyskriven musik av Kent Olofsson och Andrea Parrodi till texter av Kristina Lugn. 

Läs mer här om vad som krävs av nya sångare.

Anmäl dig i formuläret på sidan Sök till Ymna så kontaktar körledaren dig och bokar tid för provsjungning. Ni träffas enskilt i Carl Johans kyrka och håller avstånd. Endast sångare som är helt symptomfria får provsjunga.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!