Kategorier
Nyhet

Provsjungningar 7 september

Ymna söker några nya sångare, särskilt altar, så är du en hängiven musikant och en erfaren, pålitlig körsångare med god notläsningsförmåga, välkommen att provsjunga till Ymna!

Vår verksamhet under det kommande året kommer till stor del ägnas åt repetitioner av nyskriven musik av Paula af Malmborg Ward och förberedelser för verkets sceniska gestaltning vid uruppförandet i början av 2017. Dessutom arbetar vi vidare med folklig jul- och luciamusik inför releasekonsert för den nya skivan som släpps i december. En viktig förändring att notera är att kören numera repeterar på måndagskvällar 18.30-21.00.

Provsjungningar kommer att äga rum onsdagen den 7 september kl 17.30-21 i Musikvåningen, Haga församlingshem. För anmälan och frågor använder du kontaktformuläret på sidan Sök till Ymna.