Kreativ och engagerad damkör i Göteborg
Gudstjänst – 19 maj

När kastanjerna runt Hagakyrkan står fullt påklädda i grönt sjunger Ymna in den efterlängtade våren. Tillsammans med orgel framförs Benjamin Brittens stycke Missa Brevis som en del av pingstdagens söndagsgudstjänst.

Det är i år 100 år sedan kompositören och dirigenten Benjamin Britten föddes, något som firas världen över genom att framföra hans musik. Läs mer om honom, firandet och andra arrangemang på: www.britten100.org.

Organist: Svetla Tsvetkova
Dirigent: Johanna Thür
Präst: Joakim Patriksson

Var: Hagakyrkan
När: söndagen den 19 maj kl. 11.00-12.00

by Ymnas webmaster | Posted in Okategoriserade | No Comments » | - 2013-05-11

0 Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.