Sök till Ymna

Vill du bli medlem i Ymna?

Vi vill gärna ta in nya sångare som kan bidra till körens klang och söker ett rikt och engagerat sammanhang att få musicera i.

Till Ymna kan du söka om du har god körvana, medveten sångteknik, notläsningsvana, närvaro och scenisk medvetenhet. Du bör ha gått någon slags musikalisk utbildning (exempelvis folkhögskola eller musikhögskola), och kan även vara verksam som musikpedagog eller musiker. 

Alla aktiva körsångare betalar en terminsavgift som går till gemensamma aktiviteter och utlägg för föreningen. Var även beredd på att ett medlemskap i Ymna är ett långsiktigt åtagande, en termin i taget, där körens gemensamma utveckling bygger på sångarnas närvaro under terminens övningar och framträdanden.

Läs mer om körens verksamhet och rutiner på sidan Om Ymna

Anmälan

Vi söker nya körsångare inför varje termin och antagning sker i huvudsak vid terminsstart. Provsjungningar äger därför främst rum i augusti/september respektive januari. 

Anmäl ditt intresse genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Du får då en bekräftelse till din angivna e-postadress. Körledaren kontaktar dig när en provsjungningsperiod närmar sig för att bestämma en tid för provsjungning, så det kan alltså dröja en tid beroende på när du anmäler ditt intresse. 

Nästa tillfälle för provsjungning: 13 januari 2019

 
 

Verifiering